Home » Formulieren » Aanmelden keuring

Aanmelden voor de keuring

Voor de hengstenkeuring 2024 geldt;

Alle volwassen (3 jaar en ouder) hengsten die ingeschreven worden voor de dekhengstenkeuring worden standaard een stal toebedeeld. Dit zit reeds in het inschrijfgeld inbegrepen, u hoeft dus NIET apart nog een stal te reserveren (dit is enkel van toepassing op de zaterdag 30 maart)

Indien er sprake is van kampioenskeuring/modelkeuring of jonge hengstenkeuring dient er WEL een stal te worden gereserveerd indien gewenst.

Vul vervolgens onderstaand formulier a.u.b. volledig in. Komt u met meerdere paarden naar 1 keuring, vul dan per paard 1 formulier in en verstuur. LET OP velden met een * zijn verplicht!

Let op, indien u bij het invullen van het formulier aangeeft gebruik te willen maken van een voorbrenger en/of een box, zullen wij deze kosten bij u in rekening brengen, aangezien deze worden gearrangeerd door de vereniging.

Na het invullen van dit formulier wordt u doorgestuurd naar een IDEAL link, gelieve deze te gebruiken om direct de betaling te voldoen.

INVULLEN EN VERZENDEN VAN DIT FORMULIER BETEKENT DAT U EEN AANVRAAG INDIENT, WELKE NIET KOSTELOOS KAN WORDEN GEANNULEERD.

Tarieven deelname keuringen;

Keuring Inschrijfgeld premiekeuring jeugd (VV) € 35,00
Keuring Inschrijfgeld premiekeuring niet leden € 52,50
Keuring Inschrijfgeld premiekeuring volwassen (VV) € 35,00
Keuring inschrijfgeld premiekeuring volwassen niet leden € 52,50
Keuring Modelkeuring (VV) € 40,00
Keuring Modelkeuring niet leden € 57,50

Keuring Dekhengstenkeuring (VV) € 110,00
Keuring Dekhengstenkeuring niet leden € 175,00


Totaal: € -


Nederlands Stamboek voor Tinkers

Adresgegevens

E: nsvtkantoor@gmail.com
Lambertsveen 27
3755 JC Eemnes

© NSVT | Realisatie: Horsedesign