Loterij

LET OP

VERKOOP ONLINE VOOR LOTERIJ IS GESLOTEN!!

Beste deelnemers/bezoekers etc van de aankomende hengstenkeuring te Mallejan te Achterveld.

Wij zijn zojuist op de hoogte gebracht dat de Mallejan zijn deuren heeft opengezet voor vluchtelingen uit Oekraïne, waar wij alleen maar veel bewondering voor kunnen hebben!

De moeders en kinderen zullen jullie zodoende aankomende zaterdag ongetwijfeld zien.

Mooi is dat de omgeving zich ook al heeft ingezet qua giften van spullen en dergelijke. Maar vanzelfsprekend is er nog veel te vervangen of aan te vullen.

Zodoende zullen we, omdat het voor het goede doel is, een loterij houden aankomende hengstenkeuring. De gehele opbrengst gaat dan ook naar deze vluchtelingen.

Er wordt sowieso 2 grote prijzen weggegeven en wel erg mooie prijzen! Namelijk;

Een dekking van een NSvT GGK dekhengst naar keuze* en een waardebon a €1000,- ten behoeve van een customn made zadel van Wellsaddle!

Lootjes kunnen op de locatie worden gekocht a €5,- per stuk via deze website of ter plekke op de locatie zelf.

Wij hopen op een mooie opbrengst die we aan het einde van de dag kunnen overdragen!

*Dit betreft een dekking voor 2022 of 2023. De dekgelden met een maximum van €1000,- worden vergoed door het stamboek, rechtstreeks aan de hengstenhouder op basis van een factuur. Alle bijkomende kosten (transport sperma, springkosten, veterinaire kosten, stallingskosten en dergelijke) zijn niet inclusief. Het overdragen van de prijs aan een derde persoon is enkel mogelijk in overleg met het NSvT bestuur.
Totaal: € -