Disclaimer

Het Nederlands Stamboek voor Tinkers faciliteert enkel en alleen de mogelijkheid om op deze website zowel dieren als goederen aan te bieden. Het NSvT is zodoende nimmer verantwoordelijk of aansprakelijk te stellen bij een incorrecte inhoud qua gegevens, een afwijkende kwaliteit of afhandeling.

Wij verwachten dat zodra u tot een verkoop bent gekomen, u ons dit per mail laat weten zodat wij de pagina kunnen opschonen om deze overzichtelijk te houden!

Kent en Master GPD Bruin 17,5 

TE KOOP:
z.g.a.n. Kent en master 17.5 inch GPD Bruin met verwisselbare boom en incl. Bates Webbers 70 cm stijgbeugelriemen. Aangeschaft op 28-01-2017 wegens ziekte paard slechts enkele keren gebruikt, na aanschaf nog 1 keer aan laten passen. Het zadel is wolgevuld. Aankoopbon aanwezig.

Kent & Masters Veelzijdigheids/Dressuurzadel
Een prachtig leren zadel met zachte kniewrongen en zitting, voor extra comfort en maximale ondersteuning voor de ruiter.
Veel schouder- en wervelkolomvrijheid voor het paard en een stabiele ligging. Het iets rechtere zweetblad, maakt dit zadel geschikt voor de ruiter die dressuurmatig rijdt, buitenritten maakt en een sprongetje wil kunnen maken, een all-round zadel dus.

Nieuwprijs compleet € 1100,-
vraagprijs € 850,-
Voor meer info S.Vink 06-46218413

Le-tek dressuur zwart 17,5 inch

LETEK zadel met lederen singelstoten (leer, wol gevuld) 
Verwisselbare boom /Quick change systeem.
Hierbij bied ik mijn le-tek zadel te koop aan. Gekocht maart 2016 en weinig gebruikt doordat het zadel toch niet goed bleek te liggen. 

Aankoopbon is aanwezig.

Wel wat lichte beschadigingen, met dank aan de stalkat.
Zadel was nieuw € 895,-
Vraagprijs € 350,-

Voor meer info S.Vink 06-46218413

© NSvT 2018

Delen